RECONDITIONARE, INFOLIERE, VOPSIRE USI METALICE

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

EFECTUAM RECONDITIONARI, INFOLIERI SI VOPSIRI USI METALICE LA CELE MAI INALTE STANDARDE DE CALITATE.

DACA USA TA METALICA ESTE ZGARIATA, CIOBITA SI VREI SA O SCHIMBI, TE AJUTAM SA ECONOMISESTI BANII DATI PE O NOUA USA. USA TA METALICA ZGARIATA SAU CIOBITA VA ARATA CA NOUA DUPA CE O RECONDITIONAM PRIN INFOLIERE SAU VOPSIRE.

TI-AI RENOVAT CASA, APARTAMENTUL SAU BIROUL SI USILE METALICE NU MAI CORESPUND CU NOUL DESIGN? NU INLOCUI USILE METALICE EXISTENTE, ALEGE SA LE INFOLIEZI SAU SA LE VOPSESTI, ASTFEL ECONOMISESTI BANI, IAR USILE METALICE VOR ARATA LA FEL DE BINE CA CELE NOI.

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)