DEBLOCARI USI CUTII POSTALE

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

INGINER LACATUS EFECTUEZ DEBLOCARI, DESCHIDERI USI CUTII POSTALE BLOCATE, NU SE DISTRUGE CUTIA POSTALA, DEBLOCAREA SE FACE CU ECHIPAMENT SPECIAL, PROFESIONAL, FARA A DETERIORA SISTEMUL DE INCHIDERE, PUTEM SCHIMBA SI INCUIETOAREA DACA ESTE NECESAR SAU SE DORESTE ACEST LUCRU.

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor cutiilor postale se realizeaza NUMAI in prezenta proprietarului sau chiriasului, acesta dovedind cu acte (carte de identitate, contract de detinere sau folosinta spatiu, sau prin prezenta administratorului blocului sau a unui vecin) ca este detinatorul cutiei postale pe care doreste sa o deschida, deblocheze. Orice alte solicitari in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)