LACATUS MECANIC TIMISOARA

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

LACATUS TIMISOARA / DEBLOCARI USI TIMISOARA

Montam yale inteligente, cu inchidere / deschidere wireless.

Cu incuietorile wireless pentru usi adaugati un plus de securitate locuintei, boxei, garajului sau biroului.

Montam yale exterioare si incorporabile pe usi din lemn, metal, PVC (termopan)

Montam sisteme de alarma, video, yale electromagnetice, interfoane

Schimbam butuci (cilindri) usi metalice, lemn, termopan de la cei mai simpli pana la cei mai complicati

Reglam, reparam, montam usi metalice, lemn, PVC (termopan)

Reglam, reparam, montam ferestre lemn, PVC, geamuri termopan

Montam yale, butuci (cilindri), broaste, incuietori pe usi din metal, PVC (termopan), lemn

Schimbam yale, butuci (cilindri), broaste, incuietori, manere pentru usi metalice, PVC (termopan), lemn

Asiguram mentenanta de intretinere si buna functionare pe orice lucrare de lacatuserie efectuata

Se poate oferi o gama larga de modele de feronerie (yale, butuci, manere, garnituri, balamale si orice alte piese) de cea mai buna calitate.

Lacatus mecanic, deblocari, deschideri, reparatii usi, ferestre, rapid si eficient – Timisoara NON STOP

Inginer lacatus mecanic profesionist specializat si autorizat in domeniul sistemelor de securitate execut reparatii, montari, deschideri, deblocari usi metalice, lemn, PVC (termopan), intretinerea si repararea sistemelor mecanice de inchidere montate pe usi, schimbat, montat yale, butuci, broaste, uns anti-scartait, reglat inchidere usa, ferestre, geamuri.

Lacatus Timisoara – Daca ati pierdut cheile, puteti solicita deblocarea, deschiderea usii, urmata de schimbarea, inlocuirea yalei, sistemului de inchidere al usii.

Lacatus Timisoara – Chemati-ma si daca usa, yala functioneaza greu sau se blocheaza frecvent.
Lucrez si in regim de urgenta in situatiile in care constatati ca incuietoarea usii nu mai functioneaza si sunteti in imposibilitatea sa intrati sau iesiti, in sau din locuinta.

Lacatus Timisoara – Puteti solicita deschiderea, deblocarea usii, in situatiile in care constatati ca: incuietoarea usii a fost fortata, deteriorata, are orificiul cheii blocat, nu mai functioneaza corect si riscati sa ramaneti blocati, ati pierdut cheile sau doriti sa inlocuiti cheia din motive de securitate, cand s-a blocat sau s-a rupt cheia in yala sau daca daca doriti schimbarea sistemului de inchidere cu altul mai performant sau mai sigur.

Deblocam, deschidem orice model de usa in doar cateva minute. Deblocarea, deschiderea usii se face fara daune, pagube, distrugeri, in doar cateva minute. Nu se taie usa, lucram doar cu cele mai bune piese de pe piata.

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau chiriasului, acesta dovedind cu acte, (carte de identitate sau contract de locuinta, contract inchiriere, sau prin prezenta administratorului blocului sau a unui vecin) ca este detinatorul spatiului in care doreste sa intre. In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal sa intrati in spatiul pentru care solicitati servicul de deblocari, deschideri usi. Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)