DEBLOCARI MASINI AUTO TIMISOARA

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

Deblocam, deschidem orice model de masina, auto, autoturisme in doar cateva minute.

Deblocarea, deschiderea masinii, autoturismului, se face fara daune, pagube, distrugeri, in doar cateva minute. Nu se taie usa, nu se sparge geamul, lucram doar cu cele mai bune piese de pe piata.

Firma specializata, deblocam, deschidem orice model de masina, autoturism, auto in doar cateva minute.

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau coducatorului auto imputernicit care are drept de folosinta, acesta dovedind cu acte, (carte de identitate / permis de conducere / talon / imputernicire / etc.) ca este detinatorul autovehiculului sau are drept de folosinta a acestuia. In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal asupra autovehiculului pentru care solicitati servicul de deblocari, deschideri usi. Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)