DEBLOCARI, DESCHIDERI SEIFURI, CASE DE BANI

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

DEBLOCAM, DESCHIDEM SEIFURI, CASE DE BANI

DEBLOCARE, DEBLOCARI SEIFURI, DEBLOCARI, DEBLOCARE CASA DE BANI, LACATUSERIE, LACATUS DEBLOCARI SEIFURI SI CASE DE BANI.

FIRMA SPECIALIZATA – DEBLOCAM, DESCHIDEM SEIFURI, CASE DE BANI

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA/CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau detinatorului legal al dreptului de folosinta acesta dovedind cu acte, ca este detinatorul seifului, casei de bani, pe care doreste sa le deschida, sau ca are dreptul legal de folosinta. In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal sa deblocati, deschideti seiful, casa de bani pentru care solicitati servicul de deblocari, deschideri usi. Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)