DEBLOCARI USI TIMISOARA

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

Deblocari, deschideri, reparatii, montari, intretineri, reglari usi metalice, termopan, lemn, sticla, blindate – Timisoara

Deblocam, deschidem orice model de usa in doar cateva minute. Deblocarea, deschiderea usii se face fara daune, pagube, distrugeri, in doar cateva minute. Nu se taie usa, lucram doar cu cele mai bune piese de pe piata.

Inginer lacatus mecanic profesionist specializat in domeniul sistemelor de securitate, sisteme de inchidere, execut lucrari de DEBLOCARI, DESCHIDERI USI FARA A DISTRUGE MECANISMELE ACESTORA, se poate folosi aceasi cheie de deschidere. Se schimba butucul (cilindru), yala, broasca, incuietoarea numai daca se constata ca acestea prezinta urme de defectiuni care nu mai pot fi reparate.

Lucrarile se fac fara a distruge usa sau a degrada vreo piesa a sistemului de inchidere. In cel mai rau caz se poate inlocui butucul (cilindrul) sau/si yala, broasca, incuietoarea in functie de gravitatea situatiei.

Deblocarea, deschiderea usii poate dura de la cateva minute pana la cateva zeci de minute.
Deblocarea, deschiderea usii se face cu echipament profesional, pentru protejarea usilor si a mecanismelor acestora.

Deblocare, deschidere, reparare, montare, intretinere, reglare usi ferestre geamuri metalice, termopan, lemn, sticla, blindate – Timisoara

Inginer lacatus mecanic profesionist specializat in domeniul sistemelor de securitate, sisteme de inchidere, execut lucrari de deblocare, deschidere, reparare, intretinere, reglare usi metalice, lemn, PVC (termopan), aluminiu, usi blindate, lacate, seifuri, case de bani de la cele mai simple pana la cele mai complicate.

Realizez reparatii si schimbari feronerie, intretinerea, repararea, inlocuirea sistemelor mecanice de inchidere montate pe usi metalice, termopan, lemn; schimbat, montat yale, butuci (cilindri), broaste, incuietori usi metalice, termopan, lemn, blindate, uns anti-scartait.

Reglari, montatari inchideri usi, geamuri termopan, lemn, metalice, blindate intretinerea si reglarea sistemelor de feronerie.

Consultanta, evaluare, revizie sisteme de inchidere usi metalice, lemn, termopan, sticla, blindate – Timisoara

Inginer lacatus mecanic profesionist specializat in domeniul sistemelor de securitate,  sisteme de inchidere: yale, broaste, inchizatori pentru usi metalice, lemn, PVC (termopan) – ofer consultanta pentru evaluarea sistemelor de inchidere.
Cei care au ramas blocati in casa sau au inchis masina cu cheile inauntru sunt familiarizati cu serviciile.

Pot inlocui, repara, deschide, debloca usi metalice, termopan, sticla, lemn, blindate cu sisteme de inchidere clasice sau moderne, simple sau complicate. Nu exista sistem de inchidere mecanic care sa nu poata fi deblocat. Difera numai durata interventiei si costul acesteia.

Deblochez, deschid usi metalice, termopan, blindate, lemn, sticla cu echipament profesional fara a le deteriora

Aveti incertitudini referitoare la sistemul de inchidere al usii dvs.?
Solicitati evaluarea calitatii mecanismului de inchidere montat pe usa si al gradului de siguranta impotriva spargerilor.
Nici un sistem de inchidere montat pe o usa nu este 100% sigur, insa timpul de deblocare, deschidere al usii poate varia de la cateva minute pana la cateva zeci de minute, depinzand de calitatea sistemului de blocare al usii.
Un sistem bun montat pe usa, va poate tine departe de vizitele nedorite ale hotilor, dar si de interventiile de urgenta necesare in cazul defectarii, blocarii yalei sau mecanismului de inchidere montat.

Scartaie usa, butucul, yala?
Nu lasati ca „merge si asa”, se poate intampla sa va blocati si atunci schimbati yala, butucul, sistemul de inchidere sau chiar usa, ceea ce necesita multi bani investiti.
De aceea faceti o revizie a usii, pentru a fi in siguranta tot timpul si a evita costurile nedorite.

Sistemul de inchidere al usii functioneaza greu?
Atunci s-ar putea in orice moment ca usa sa ramana blocata.
Asigurati-va ca acest lucru nu se va intampla.
Noi va putem ajuta, astfel incat usa sa functioneze perfect, pentru a fi in siguranta si nu a ramane blocati afara sau in interior.

DEBLOCARI, DESCHIDERI USI CUTII POSTALE

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau chiriasului, acesta dovedind cu acte, (carte de identitate sau contract de locuinta, contract inchiriere, sau prin prezenta administratorului blocului sau a unui vecin) ca este detinatorul spatiului in care doreste sa intre. In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal sa intrati in spatiul pentru care solicitati servicul de deblocari, deschideri usi. Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)