DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI

SERVICII PROFESIONALE MOBILE DE LACATUSERIE

INGINER LACATUS MECANIC TIMISOARA

DEBLOCARI REPARATII MONTARI USI METALICE TERMOPAN LEMN STICLA BLINDATE TIMISOARA

Deblocari, deschideri, reparatii, montari, intretineri, reglari usi metalice, termopan, lemn, sticla, blindate – Timisoara

Inginer lacatus mecanic profesionist specializat in domeniul sistemelor de securitate, sisteme de inchidere, execut lucrari de DEBLOCARI, DESCHIDERI USI FARA A DISTRUGE MECANISMELE ACESTORA, se poate folosi aceasi cheie de deschidere. Se schimba butucul (cilindru), yala, broasca, incuietoarea numai daca se constata ca acestea prezinta urme de defectiuni care nu mai pot fi reparate.

Lucrarile se fac fara a distruge usa sau a degrada vreo piesa a sistemului de inchidere. In cel mai rau caz se poate inlocui butucul (cilindrul) sau/si yala, broasca, incuietoarea in functie de gravitatea situatiei.

Deblocarea, deschiderea usii poate dura de la cateva minute pana la cateva zeci de minute.

Deblocarea, deschiderea usii se face cu echipament profesional, pentru protejarea usilor si a mecanismelor acestora.

Montari, reconditionari, reparatii geamuri si usi metalice, termopan, lemn, sticla

Montam usi si geamuri metalice, PVC (termopan), lemn, pentru interior si exterior
Reconditionam usi de lemn si de metal (slefuire, chituire, vopsire, lacuire, infoliere)
Realizam, confectionam, montam gratii metalice antiefractie pentru usi si geamuri

PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE PARTICULARITATEA LUCRARII EFECTUATE (TIPUL, DIMENSIUNEA SI MARCA / CALITATEA PIESELOR FOLOSITE, COMPLEXITATEA SI DURATA LUCRARII EFECTUATE). Emitem facturi si bonuri fiscale.

Cu ce te ajuta un profesionist?

  1. Lucrari de calitate.
  2. Raspunde pentru lucrarea facuta.
  3. Lucreaza cu piese de calitate si de durata.
  4. Te scuteste de bani investiti pe o durata indelungata.
  5. Iti este aproape la nevoie.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

Pentru siguranta dumneavoastra, dar si a noastra, deblocarea, deschiderea usilor, incuietorilor se executa NUMAI in prezenta proprietarului sau chiriasului, acesta dovedind cu acte, (buletin sau contract de locuinta, contract inchiriere, sau prin prezenta administratorului blocului sau a unui vecin) ca este detinatorul spatiului in care doreste sa intre. In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal sa intrati in spatiul pentru care solicitati servicul de deblocari, deschideri usi. Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

Asiguram servicii de mentenanta (intretinere si functionare) pentru orice lucrare de lacatuserie. Atat lucrarile efectuate cat si piesele aferente bonului fiscal beneficiaza de garantie. Lucram cu persoane fizice, dar si cu firme individual sau pe contract de mentenanta pentru: montari, intretinere, reparatii, deblocari, mentenanta, etc.

DANIEL 0724.150.241 – INGINER LACATUS MECANIC NON-STOP PENTRU DEBLOCARI USI SI SITUATII DE URGENTA

PENTRU SIGURANTA CLIENTILOR NOSTRI, DAR SI A NOASTRA, AVEM FACUTA VACCINAREA CU SCHEMA COMPLETA DE VACCIN ANTI-COVID.

(Pozele au drepturi de autor)

Drepturi de autor – Continutul site-ului deblocaritimisoara.ro este protejat de legile privind drepturile de autor aplicabile. Aveti dreptul sa vizualizati si sa accesati link-uri sub rezerva restrictiilor legale stabilite. Nu aveti dreptul sa: republicati materiale de pe acest site (inclusiv republicarea pe un alt site web) in scopuri proprii comerciale; sa reproduceti, sa copiati sau sa exploatati altfel materialele de pe acest site cu scop comercial; sa asistati sau sa incurajati orice terta parte sa se angajeze în orice activitate interzisa de acesti termeni si conditii. Orice utilizare a site-ului sau a continutului site-ului care nu este autorizata in mod expres de catre deblocaritimisoara.ro este interzisa. Utilizatorul are dreptul de a utiliza pagina de internet si de a folosi toate facilitatile de contactare a furnizorului folosind modalitatile de contact puse la dispozitie de catre pagina de internet, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor legale. Sa adauge recenzii doar dupa ce a contractat serviciile oferite de catre deblocaritimisoara.ro, in acest sens el declara pe propria raspundere ca a beneficiat de servicii. Sa publice recenzii care nu au un continut vulgar, inapropiat. Este interzisa reclama catre alte servicii sau legaturi catre alte pagini de internet concurente in cadrul recenziilor. Verificarea / moderarea recenziilor publicate pe pagina de internet are ca scop inlaturarea recenziilor incorecte care nu respecta prevederile legale si/sau au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici, incercand astfel sa se ofere celorlalti utilizatori un numar cat mai mic de anunturi eronate. Atragem atentia ca, conform Codului Penal, calomnia se pedepsește cu închisoare corectionala si amenda.

Acord cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal – deblocaritimisoara.ro proceseaza datele personale ale utilizatorilor sai in concordanta cu legislatia actuala in vigoare. Prin accesare site deblocaritimisoara.ro, apel telefonic, sms, etc., pus la dispozitia publicului prin intermediul paginii de internet, utilizatorii declara ca sunt de acord in totalitate si neconditionat si declara si garanteaza ca prin contactarea noastra sub orice forma, isi exprima acordul pentru colectarea, procesarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, date furnizate in mod voluntar si care vor fi prelucrate si stocate respectand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) si ale Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii sau cu orice parte a acestor termeni si conditii, nu trebuie sa utilizati acesta pagina de internet.